Skip to main content

Στο ψυγείο η Βόρεια Ελλάδα με χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνια

Η χαμηλότερη θερμοκρασία αυτή την ώρα φτάνει τους -10 στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας Γρεβενών - Πού χρειάζονται αλυσίδες οι οδηγοί

Στο ψυγείο έχει μπει η Βόρεια Ελλάδα με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες να επικρατούν αυτή την ώρα.

Η χαμηλότερη θερμοκρασία αυτή την ώρα φτάνει τους -10 στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας Γρεβενών.

Πιο συγκεκριμένα, στους -7 βαθμούς είναι η θερμοκρασία στο Καϊμάκτσαλάν, -5 στον Λαϊλιά, στο Σέλι, -4 στο Νευροκόπι, -2 στην Κοζάνη -1 στην Πτολεμαίδα και στον Πολύγυρο, στα Γρεβενά και στο Αμύνταιο, 1 βαθμό Κελσίου στο Διδυμότειχο στη Νάουσα και στην Καστοριά, 0 στη Φλώρινα, στις Σέρρες, στη Δράμα στο Κιλκίς και την Ορεστιάδα, 2 στην Καβάλα και στη Βέροια, 3 βαθμούς στην Αλεξανδρούπολη και 4 βαθμούς στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, η κυκλοφορία των οχημάτων δεν παρουσιάζει ιδιαίτερα προβλήματα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα αυτοκίνητα που κινούνται στην επαρχιακή οδό Φλώρινας-Καστοριάς, μέσω Βιτσίου, στον δρόμο Κερασιάς προς το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμάκτσαλάν και Σερρών-Λαϊλιά.

Στον νομό Χαλκιδικής αλυσίδες χρειάζονται στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου, στις επαρχιακές οδούς Αρναίςα - Ταξιάρχη, (μέσω Χολομώντα), Παλαιοχωρίου - Μ. Παναγίας, Παλαιοκάστρου - Ταξιάρχη και εντός των δημοτικών διαμερισμάτων Ταξιάρχη, Βάβδου και Δουμπίων.