Skip to main content

Στο πλευρό του Ηρακλή ο Σαββίδης - Ζήτησε να βρεθούν τρόποι διάσωσης

Ανεξάρτητα από τις οπαδικές κόντρες, πρέπει να συμπεριφερθούμε με σεβασμό σε ένα ιστορικό σωματείο της πόλης, φέρεται να είπε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ

Στο πλευρό του Ηρακλή, που κινδυνεύει άμεσα με διάλυση, λόγω των κάκιστων διοικητικών και οικονομικών χειρισμών Σπύρου Παπαθανασάκη, φέρεται να στέκεται ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης.

Συγκεκριμένα, ο ομογενής επιχειρηματίας φαίνεται πως ζήτησε και έλαβε ενημέρωση σχετικά με την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η «κυανόλευκη» ΠΑΕ. «Ανεξάρτητα από τις οπαδικές κόντρες εμείς πρέπει να συμπεριφερθούμε με σεβασμό σε ένα ιστορικό σωματείο της πόλης», φέρεται να είπε ο ίδιος σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του.

Μάλιστα, φέρεται να ζήτησε πως ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε από τους συνεργάτες του να αναζητηθούν όλοι οι νομικοί και θεσμικοί τρόποι, προκειμένου, εάν είναι δυνατόν, να αποφευχθεί η διάλυση του ιστορικού συλλόγου.

Την ίδια ώρα, στον Δικέφαλο έλεγαν πως τέτοιου είδους προβλήματα δεν θα έπρεπε να προκύπτουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πως η σημερινή κατάσταση στον Γηραιό είναι ένα κοινό πρόβλημα για όλη την ελληνική ποδοσφαιρική κοινότητα, που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί συλλογικά.