Skip to main content

Στο Παγκόσμιο Συνέδριο της FIBEP WMIC η DataScouting

Το World Media Intelligence Congress της FIBEP είναι το μεγαλύτερο παγκόσμιο συνέδριο για το χώρο των media, των δημοσίων σχέσεων και της επικοινωνίας

H DataScouting θα συμμετάσχει και φέτος στο Παγκόσμιο Συνέδριο της FIBEP στη Βιέννη  από τις 17 έως τις 20 Νοεμβρίου. Το World Media Intelligence Congress της FIBEP είναι το μεγαλύτερο παγκόσμιο συνέδριο για το χώρο των media, των δημοσίων σχέσεων και της εταιρικής επικοινωνίας.

To 47o WMIC15 θα ασχοληθεί  με τη σχέση των data  και των actionable insights, τις τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο του media monitoring με έμφαση στα semantics και artificial intelligence, στις καλύτερες πρακτικές εταιρικής επικοινωνίας με τη χρήση monitoring και social media. Περισσότεροι από 250 σύνεδροι και 70 ομιλητές θα δώσουν το παρόν.

Μεταξύ των ομιλητών θα είναι και στελέχη της DataScouting, η κα Καρακεβά Σοφία CMO και ο κ. Σταύρος Βολογιαννίδης, Ιδρυτής. Επιπλέον η DataScouting συμμετέχει ως εκθέτης και στηρίζει το WMIC15 ως Congress Partner.

Ως εκθέτης, η DataScouting θα παρουσιάσει τις νέες λύσεις για την αποδελτίωση της τηλεόρασης: logo detection, ad monitoring και music tracking.Για πρώτη φορά το WMIC15 είναι ανοίγει τις πόρτες του και προσκαλεί εταιρίες επικοινωνίας, marketing, PR, διαφημιστικές και technical providers να συμμετέχουν.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.wmicongress. com.