Skip to main content

Στο ΟΑΚΑ με κόσμο ο τελικός κυπέλλου, ξεκαθαρίζει η ΕΠΟ

Ο αγώνας που θα κρίνει ποια ομάδα θα κατακτήσει το τρόπαιο θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο, με την παρουσία οπαδών και των δύο φιναλίστ

Καμία πρόθεση να αλλάξει η έδρα του εφετινού τελικού Κυπέλλου δεν υπάρχει στην ΕΠΟ.

Ο αγώνας που θα κρίνει ποια ομάδα θα κατακτήσει το τρόπαιο θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο, με την παρουσία οπαδών και των δύο φιναλίστ, όπως τουλάχιστον παραδέχθηκε στο ραδιοφωνικό σταθμό Metriopolis 95,5 ο πρόεδρος επιτροπής Κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης.

«Σύμφωνα με την προκήρυξη αλλαγή έδρας μπορεί να γίνει μόνο μετά από πρόταση της Επιτροπής. Εμείς, εδώ και καιρό, ρωτήσαμε τη διοίκηση της ΕΠΟ και ο κ. Γραμμένος μάς απάντησε ότι ο αγώνας θα γίνει στο ΟΑΚΑ ανεξαρτήτως φιναλίστ», είπε ξεκάθαρα ο κ. Γαβριηλίδης και πρόσθεσε:

«Δεν υπάρχει θέμα ο τελικός να γίνει χωρίς οπαδούς. Ποτέ δεν ήταν πολιτική της Ομοσπονδίας η διεξαγωγή αγώνων χωρίς θεατές. Αν γίνει παρέμβαση άνωθεν είναι άλλο θέμα. Δεν μπορώ να προκαταβάλω αν ο υφυπουργός πάρει κάποια άλλη απόφαση».

Υπενθυμίζεται ότι ο κάτοχος του τροπαίου ΠΑΟΚ βρίσκεται με το... ένα πόδι στον τελικό, αφού επικράτησε στον πρώτο αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη με 1-3 (η ρεβάνς είναι σήμερα στην Τούμπα, στις 19:00), ενώ η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ, όπου ο Δικέφαλος καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 2-1 του AEL FC Arena, εάν θέλει να συναντήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τους «ασπρόμαυρους» στον τελευταίο και σπουδαιότερο αγώνα της διοργάνωσης.