Skip to main content

Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Κουτσούκος με κάταγμα στο πόδι από ατύχημα

Ο βουλευτής έπεσε από ύψος τριών μέτρων και έσπασε το πόδι του στην περιοχή του μηρού - Αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο βουλευτής Ηλείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιάννης Κουτσούκος μετά από ατύχημα που είχε το πρωί της Δευτέρας.

Ο κ. Κουτσούκος σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά μέσα, βρισκόταν στο λιοστάσι του όταν και ανέβηκε σε μια ελιά προκειμένου να προβεί στην κοπή κάποιου κλαδιού. Τότε, το κλαδί στο οποίο είχε στηριχθεί ο βουλευτής έσπασε με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος τριών μέτρων και να σπάσει το πόδι του στην περιοχή του μηρού.

Τον κ. Κουτσούκο μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο οι εργάτες που δούλευαν μαζί του, όπου διαπιστώθηκε το κάταγμα που είχε υποστεί και οι γιατροί εκτίμησαν την κατάστασή του.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η μεταφορά στον Ευαγγελισμό ενώ επειδή το κάταγμα θεωρείται ως ιδιαιτέρως σοβαρό, αναμένεται να τον κρατήσει για αρκετό καιρό μακρυά από τις βουλευτικές του υποχρεώσεις, ενώ αναμένεται να υποβληθεί και σε χειρουργική επέμβαση.