Skip to main content

Στο νοσοκομείο παραμένει ο δράστης της δολοφονίας της φοιτήτριας

Φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς νοσηλεύεται ο 35χρονος δράστης του στυγερού εγκλήματος στην Καστοριά, με θύμα μία 21χρονη φοιτήτρια.

Φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς νοσηλεύεται ο 35χρονος δράστης του στυγερού εγκλήματος στην Καστοριά, με θύμα μία 21χρονη φοιτήτρια. Ο 35χρονος ομολόγησε την πράξη του και αναμένεται να οδηγηθεί τα επόμενα 24ωρα στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Ο δράστης, μετά τη σύλληψή του, ομολόγησε ότι σκότωσε την νεαρή κοπέλα, με την οποία διατηρούσε δεσμό. Η άτυχη φοιτήτρια βρέθηκε κοντά στη λίμνη της Καστοριάς κατακρεουργημένη, καθώς έφερε αλλεπάλληλες μαχαιριές στο στήθος και χτυπήματα με κατσαβίδι στο λαιμό.

Η σύλληψή του έγινε τυχαία το απόγευμα της Παρασκευής, κοντά στο Πολύκαστρο Κιλκίς, όταν το αυτοκίνητό του έπεσε πάνω σε στύλο της ΔΕΗ έπειτα από αστυνομική καταδίωξη κι ενώ νωρίτερα ο 35χρονος ανέπτυξε ταχύτητα, θέλοντας να αποφύγει τον τροχονομικό έλεγχο.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή, οι αστυνομικοί δεν γνώριζαν για το έγκλημα που διέπραξε νωρίτερα. Ωστόσο, κατά την έρευνα στο εσωτερικό του οχήματος, βρέθηκαν ίχνη αίματος και τρίχες σε διάφορα σημεία του αυτοκινήτου που δεν δικαιολογούνταν από το τροχαίο ατύχημα. Ο 35χρονος ομολόγησε ακολούθως το αποτρόπαιο έγκλημα που είχε διαπράξει λίγες ώρες νωρίτερα, υποδεικνύοντας το σημείο όπου είχε εγκαταλείψει την άτυχη φοιτήτρια Ανδριάνα Γαρδικιώτη, κοντά στη λίμνη της Καστοριάς, στην περιοχή του Ναυτικού Ομίλου.

Σύμφωνα με όσα έχουν προκύψει μέχρι στιγμής από την προανάκριση, η 21χρονη ζήτησε να διακόψει τη σχέση της με τον 35χρονο, κάτι που εξόργισε τον τελευταίο και τον οδήγησε στο φρικιαστικό έγκλημα που προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία της Καστοριάς.

Λίγο μετά τη δολοφονία, ο κατηγορούμενος «ανέβασε» στο προφίλ του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης μήνυμα προς το θύμα, τονίζοντας χαρακτηριστικά τα εξής: «Προς Ανδριάνα: Λυπάμαι και συγνώμη... ό,τι έγινε πλέον δεν αλλάζει... σε αγάπησα... σε αγάπησα και θα συνεχίσω να σε αγαπάω. Ενα ολόκληρο χρόνο μαζί και από εδώ και πέρα για πάντα στην αιωνιότητα μαζί! Καλό ταξίδι και έρχομαι και εγώ μαζί σου! Άλλωστε ένα χρόνο τώρα ποτέ δεν άφησε ο ένας τον άλλο μόνο του... έρχομαι».

Ο δράστης που εργάζονταν περιστασιακά ως dj είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις διωκτικές αρχές. Τον περασμένο Αύγουστο συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, κατηγορούμενος ότι κατείχε και διακινούσε 30 χιλιάδες αρχεία με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας. Αυτήν δεν ήταν η πρώτη περιπέτεια του 35χρονου με τη Δικαιοσύνη. Λίγα χρόνια πριν, βρέθηκε κατηγορούμενος στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης για αποπλάνηση ανηλίκου, αλλά μετά από συμβιβασμό, η πλευρά του θύματος απέσυρε τελικά την μήνυση.