Skip to main content

Στο Newmarket Έλληνες επιχειρηματίες για δημοπρασία καθαρόαιμων ίππων

Σε ετήσια βάση, μέσω του Tattersalls πωλούνται περισσότεροι από 10.000 καθαρόαιμοι ίπποι σε αγοραστές από 50 χώρες από όλες τις ηπείρους.

Στη Μεγάλη Βρετανία και τη δεύτερη μεγαλύτερη δημοπρασία καθαρόαιμων ίππων της Ευρώπης θα βρεθούν οι Έλληνες ιδιοκτήτες, λίγες μέρες μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του 71ου Ελληνικού Ντέρμπι ΟΠΑΠ στο Μαρκόπουλο.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ηχηρά ονόματα επιχειρηματιών, νέων και παλαιών ιδιοκτητών, συνοδευόμενα από  γνώστες της αγοράς και των απαιτήσεων που έχουν οι ελληνικές κούρσες, θα παραστούν στη δημοπρασία "July Sales", που διοργανώνει ο κορυφαίος οίκος δημοπρασιών Tattersalls, στο Newmarket, από τις 12 έως τις 14 Ιουλίου 2017.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί παραδοσιακά πόλο έλξης για τους Έλληνες ιδιοκτήτες και προπονητές. Σε ετήσια βάση, μέσω του Tattersalls πωλούνται περισσότεροι από 10.000 καθαρόαιμοι ίπποι σε αγοραστές από 50 χώρες από όλες τις ηπείρους.

Ο πλήρης κατάλογος των ίππων που θα δημοπρατηθούν έχει ήδη δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα του Tattersalls. Περιλαμβάνει συνολικά 910 ίππους. Από αυτούς 49 είναι διετείς, 527 τριετείς και 187 τετραετείς.

Αναλυτικά οι ίπποι 2, 3 και 4 ετών που δημοπρατούνται ανά ημέρα:



Η Ιπποδρομίες ΑΕ στηρίζει τις αγορές ίππων

Όπως και στις προηγούμενες μεγάλες δημοπρασίες, η Ιπποδρομίες ΑΕ του ομίλου ΟΠΑΠ, βρίσκεται δίπλα στους Έλληνες ιδιοκτήτες και προπονητές, με δράσεις στήριξης για αγορές ίππων έως και 4 ετών. Συγκεκριμένα, εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας θα προσφέρει δωρεάν βοήθεια στη μελέτη των στατιστικών και της φόρμας των ίππων. Επιπλέον, παρέχεται ταμειακή διευκόλυνση για την κάλυψη των εξόδων μεταφοράς των ίππων.