Skip to main content

Στο National Geographic Food η γαστρονομία της Θεσσαλονίκης

Το πρώτο τεύχος φιλοξενεί ολοσέλιδη καταχώριση του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης με χαρακτηριστικά τοπικά προϊόντα από την κουζίνα της πόλης.

Παράθυρο με θέα τη γαστρονομία της Θεσσαλονίκης «άνοιξε» από το πρώτο του τεύχος το περιοδικό National Geographic, στην ειδική του έκδοση για το φαγητό.

Το πρώτο τεύχος του National Geographic Food, το οποίο εκδίδεται στη Μεγάλη Βρετανία, φιλοξενεί ολοσέλιδη καταχώριση του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης με χαρακτηριστικά τοπικά προϊόντα από την κουζίνα της πόλης.

«Η Θεσσαλονίκη είναι διάσημος προορισμός στην Ελλάδα για την κουζίνα της. Εδώ, το φαγητό γίνεται με καρδιά για να δώσει χαρά και ευχαρίστηση. Τα φυσικά συστατικά, οι νόστιμες γεύσεις, οι συνταγές και τα μικρά μυστικά της γεύσης φέρνουν τους ανθρώπους κοντά σε ένα μεγάλο τραπέζι φίλων. Αυτή είναι η Θεσσαλονίκη. Η ελληνική πρωτεύουσα της γαστρονομίας. Ανακαλύψτε το», αναφέρει το διάσημο περιοδικό σε μια μικρή περιγραφή.

«Όλοι γνωρίζουν την αξία της προβολής στο National Geographic. Η γαστρονομία είναι ένα από τα ισχυρά μας ατού στον τουρισμό και γι' αυτό και φροντίσαμε να υπάρχει στο πρώτο τεύχος μια ολοσέλιδη καταχώριση που προβάλλει τη Θεσσαλονίκη στη διεθνή γαστρονομία» δήλωσε η πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης-αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου.