Skip to main content

Στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης σήμερα το κρουαζιερόπλοιο «Serenissima»

Το κρουαζιερόπλοιο θα παραμείνει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης μέχρι και την Τρίτη 3 Απριλίου, οπότε και θα αποβιβαστούν οι επιβάτες.

Το κρουαζιερόπλοιο «Serenissima» καταπλέει σήμερα στις 08:00, στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, προερχόμενο από την Καβάλα.

Στο πλοίο, σημαίας Αγίου Βικεντίου και Γρεναδίνων, επιβαίνουν 82 τουρίστες, στην πλειονότητά τους από τη Μ. Βρετανία, καθώς και 53 άτομα πλήρωμα. Για τους επιβάτες έχουν προγραμματιστεί οργανωμένες περιηγήσεις στην πόλη και στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας.

Το κρουαζιερόπλοιο θα παραμείνει στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης μέχρι και την Τρίτη 3 Απριλίου, οπότε και θα αποβιβαστούν οι επιβάτες. Την ίδια μέρα, στις 23:00, αφού επιβιβαστούν νέοι επιβάτες, θα αποπλεύσει με προορισμό τη Σαμοθράκη.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΘ ΑΕ, Σωτήριος Θεοφάνης, δήλωσε: «Η νέα Διοίκηση της ΟΛΘ ΑΕ αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην ανάπτυξη του κλάδου εξυπηρέτησης της κρουαζιέρας, που αναμένεται να έχει, εφόσον επιτευχθεί, σημαντικά πολλαπλασιαστικά οφέλη για την οικονομική ζωή και δραστηριότητα της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής. Στο πλαίσιο αυτό, προτίθεται να εργαστεί συστηματικά προς την κατεύθυνση ανάπτυξης συνεργειών με τους αρμόδιους φορείς της πόλης και της περιοχής».