Skip to main content

Στο κτήμα Κυρ - Γιάννη για σύσφιγξη σχέσεων τα μέλη της Πρωτοβουλίας

Πρόσκληση για εκδρομή στο κτήμα του, στο Γιαννακοχώρι Νάουσας, απηύθυνε στα εκλεγμένα μέλη της Πρωτοβουλίας ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

Επιχείρηση σύσφιγξης των σχέσεων μεταξύ των μελών της παράταξής του πραγματοποιεί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Στο πλαίσιο αυτό ο Γιάννης Μπουτάρης διοργανώνει για αύριο Κυριακή, εκδρομή στο κτήμα του στο Γιαννακοχώρι Νάουσας, με προσκεκλημένους όλους τους εκλεγμένους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους της Πρωτοβουλίας. Η αναχώρηση θα γίνει στις 10.30 το πρωί, μπροστά από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης όπου τα μέλη της παράταξης θα περιμένει ένα μισθωμένο πούλμαν. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ξενάγηση στο κτήμα του «Κυρ-Γιάννη», γευσιγνωσία και φυσικά φαγητό.

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στα πρόσωπα τα οποία θα ανταποκριθούν στην πρόσκληση την οποία τους έχει απευθύνει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Ιδιαιτέρως, ενδιαφέρει, εάν στην εκδρομή της «Πρωτοβουλίας» θα συμμετάσχουν στελέχη όπως οι Κωνσταντίνος Ζέρβας και Στέλιος Λιακόπουλος οι οποίοι βρίσκονται σε ανοιχτή ρήξη με τον κ. Μπουτάρη, αλλά και στελέχη όπως ο πρώην αντιδήμαρχος Ανδρέας Κουράκης και ο Λάζαρος Ζαχαριάδης οι οποίοι διαφοροποιούνται συχνά από επιλογές του δημάρχου, ασκώντας ακόμη και δημόσια κριτική προς το πρόσωπό του. Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Αβραμόπουλος ενημέρωσε ήδη τον κ. Μπουτάρη ότι δεν θα μπορέσει να παραστεί στην εξόρμηση στο κτήμα του στη Νάουσα, καθώς το πρωί της Κυριακής είναι ομιλητής σε θεματικό στρογγυλό τραπέζι το οποίο διοργανώνεται στο πλαίσιο της 3ης Συνδιάσκεψης των Ελλήνων Ακτιβιστών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES Activists Greece)

Η εκδρομή της «Πρωτοβουλίας» γίνεται λίγες μόνο ημέρες μετά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του δήμου, στη διάρκεια της οποίας ο κ. Μπουτάρης ζήτησε να έχει στα χέρια του τις παραιτήσεις όλων των αντιδημάρχων, καθώς και του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου. Σύμφωνα με όσα τους είπε ο δήμαρχος, στις προθέσεις του είναι να προχωρήσει σε αλλαγές, αγνώστου εκτάσεως, τις οποίες προσδιόρισε στο τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρίου. Θεωρείται, συνεπώς, βέβαιο, ότι ο φημολογούμενος ανασχηματισμός θα απασχολήσει τα πηγαδάκια τα οποία θα στηθούν, στο περιθώριο της αυριανής εξόρμησης στο κτήμα του κυρ Γιάννη.