Skip to main content

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δοκιμάζεται η Καβάλα

Η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος ταξιδεύει αύριο στη Θεσσαλονίκη, όπου την υποδέχεται ο Άρης και στοχεύει σε ένα θετικό αποτέλεσμα, για να διατηρηθεί σε τροχιά πλέι-οφ.
Με όλα της τα «όπλα» θ’ αγωνιστεί αύριο (4.45μμ) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» εναντίον του Άρη η Καβάλα, για τη 10η αγωνιστική της Super League.  Τόσο οι Ουίλσον Ορούμα και Νίκος Σουλτανίδης όσο κι ο Μανόλης Ψωμάς έβγαλαν χωρίς ενοχλήσεις τις τελευταίες προπονήσεις και τίθενται κανονικά στη διάθεση του προπονητή τους, Γιάννη Παπακώστα.

Με ανεβασμένο ηθικό από την εξαιρετική πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα έως τώρα, η αποστολή της Καβάλας αναχωρεί νωρίς σήμερα (Παρασκευή) το απόγευμα για τη Θεσσαλονίκη με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα την κρατήσει σε τροχιά πλέι οφ.

Δραστικές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα δεν αναμένονται, καθώς ο Αρκάδας τεχνικός θα στηριχθεί στον βασικό κορμό του: ο Αυστραλοκροάτης Κάλατς θα υπερασπιστεί και πάλι την εστία της Καβάλας, με τους Παβίσεβιτς, Οικονόμου, Ντουγκλάο και Ψωμά στην άμυνα.  Η επάνοδος του (αρχηγού) Ντομπρασίνοβιτς στο κέντρο μάλλον θ’ αφήσει εκτός βασικού σχήματος τον Σιόντη, καθώς αναμένεται να προτιμηθεί ο έμπειρος Ντικρόκ στη μεσαία γραμμή και ο Ουίλσον Ορούμα θα ρυθμίζει το παιχνίδι της ομάδας μεταξύ κέντρου και επίθεσης, σε ελεύθερο ρόλο –όπως συνηθίζει. 

Ονουάτσι και Ιωάννου δείχνουν να «καπαρώνουν» θέση στην επίθεση της ομάδας, ενώ η επιλογή για τον ενδέκατο παίκτη θα ευνοήσει έναν εκ των Ρινκόν – Σουλτανίδη.

Στην Καβάλα επικρατεί δυσαρέσκεια για τη χορήγηση μόνο 100 εισιτηρίων από την ΠΑΕ Άρης στους φιλάθλους των «Αργοναυτών», αφού αναμένεται να ταξιδέψουν πολλοί στη Θεσσαλονίκη, για να συμπαρασταθούν στην «ελαφρά ταξιαρχία του Βορρά», ενώ υπάρχουν και πολλοί Καβαλιώτες που διαμένουν μόνιμα στη συμπρωτεύουσα και θα ήθελαν να βρεθούν στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για να ενισχύσουν την ομάδα τους.