Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Γαύρος και χύμα ρετσίνα στο τραπέζι του Τσίπρα (φωτο+vid)

Ο πρωθυπουργός, κατά την προσέλευσή του στο ουζερί, χαιρέτισε πολλούς δημοσιογράφους και θαμώνες - Ποιοι γευματίζουν μαζί του

Στο εστιατόριο Αγορά, στο πεζόδρομο της Καποδιστρίου, στην περιοχή της Ίωνος Δραγούμη, γευματίζει αυτήν την ώρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κλείνοντας, έτσι, την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, από εχθές το απόγευμα. Το μενού περιλαμβάνει μεταξύ άλλων κολοκυθάκια τηγανητά, τηγανητό γαύρο αλλά και κεφτεδάκια συνοδεία χύμα ρετσίνας.

Προσερχόμενος στο γνωστό ουζερί και συνοδευόμενος από την επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου, Κατερίνα Νοτοπούλου, ο κ. Τσίπρας χαιρέτισε δημοσιογράφους, που βρίσκονταν στο κατάστημα και θαμώνες. Μόλις, δε, εξήλθε από το αυτοκίνητο που τον μετέφερε, τον χαιρέτισε και μία γυναίκα από το παράθυρο μίας πολυκατοικίας που βρίσκεται απέναντι σχεδόν από το κατάστημα.

Μαζί με τον πρωθυπουργό γευματίζουν στελέχη των Νομαρχιακών Επιτροπών του ΣΥΡΙΖΑ σε Α' και Β' Θεσσαλονίκης, οι βουλευτές, Σωκράτης Φάμελλος, Τρ. Μηταφίδης, Μ. Μπόλαρης και οι υπουργοί Χρ. Βερναρδάκης και Στ. Πιτσιόρλας.