Παρασκευή 25 Μαΐου 2018
x

ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΑΡΗ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΒΟΣΝΙΑΔΗΣ

Μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Νίκο Παπαδόπουλο, οι «κιτρινόμαυροι» στρέφονται σε άλλες λύσεις

Η απόφαση του Νίκου Παπαδόπουλου να συνεχίσει στον ΟΦΗ για τα επόμενα τρία χρόνια, απαντώντας αρνητικά στην πρόταση του Άρη αναγκάζει τους «κιτρινόμαυρους» να στραφούν σε άλλες επιλογές.

Σύμφωνα με το «Pressaris», ψηλά στη λίστα των Θοδωρή Καρυπίδη και Παύλου Μυροφορίδη για την διάδοχη κατάσταση στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο, μετά την επικοινωνιακή… ήττα στο θέμα Παπαδόπουλου βρίσκεται πλέον ο Αλέκος Βοσνιάδης.

Με τον έμπειρο προπονητή οι «κιτρινόμαυροι» είχαν επαφές και το τελευταίο διάστημα, εφόσον ναυαγούσε η περίπτωση Παπαδόπουλου, όπως κι έγινε.

Δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες ή ώρες να υπάρξει και νέα επαφή, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει διάθεση συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή ή οι «κιτρινόμαυροι» θα στραφούν σε άλλες επιλογές.

Το σίγουρο είναι ότι η περίπτωση Παπαδόπουλου αποτέλεσε ένα «μάθημα» στους ανθρώπους του Άρη, που παρότι είδαν τον 45χρονο κόουτς θετικό στην προοπτική των «κιτρινόμαυρων», ίσως οι επαφές του με τον Καρυπίδη να αποτέλεσαν μοχλό πίεσης στον ΟΦΗ, που έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να πετύχει όπως αποδείχθηκε την παραμονή του στην Κρήτη.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ