Skip to main content

Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο θα παραμείνει το βράδυ ο Γιάννης Μπουτάρης

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης μετέβη αρχικά με τη συνοδεία του στο δημαρχείο και καθώς ένιωσε αδιαθεσία μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο

Στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης διακομίσθηκε προληπτικά ο Γιάννης Μπουτάρης μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε νωρίτερα (δείτε εδώ) όταν και έδωσε το «παρών» στον Λευκό Πύργο στην εκδήλωση για την υποστολή σημαίας στο πλαίσιο της Ημέρας Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, που κυριολεκτικά φυγαδεύτηκε μετά την άνανδρη επίθεση που δέχθηκε, πήγε αρχικά στο δημαρχείο και καθώς ένιωθε αδιαθεσία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι φέρει ελαφρά τραύματα στη μέση και στον γόνατο και πως η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρότι ο δήμαρχος δεν ήθελε να παραμείνει στο νοσοκομείο, τελικά απόψε θα διανυκτερεύσει στο Ιπποκράτειο, καθώς οι γιατροί επέμεναν ότι έπρεπει να γίνει η εισαγωγή.
 
Στο πλευρό του, στο νοσοκομείο, βρέθηκαν η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καλυψώ Γούλα, η οποία ήταν παρούσα σε όλη τη διάρκεια της επίθεσης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Θωμάς Ψαρράς, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Σπύρος Πέγκας, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Πέτρος Λεκάκης, ο αντιδήμαρχος Αστικής Ανθεκτικότητας Γιώργος Δημαρέλος, ο εντεταλμένος σύμβουλος Λάζαρος Ζαχαριάδης, η αντιδήμαρχος Οικονομικών Άννα Αγγελίου, ο αναπληρωτής δήμαρχος Νίκος Φωτίου και ο δημοτικός σύμβουλος της Πρωτοβουλίας και γιατρός Χρήστος Παπαστεργίου.