Skip to main content

Στο Γραφείο πρωθυπουργού σήμερα οι δήμαρχοι της Θεσσαλονίκης

Η διευθύντρια του Γραφείου Κατερίνα Νοτοπούλου θα ακούσει τις προτάσεις όλων των δημάρχων για τα θέματα που τους απασχολούν.

Μπαράζ επαφών πραγματοποιεί αυτό το διάστημα το πρωθυπουργικό γραφείο της Θεσσαλονίκης και η προϊσταμένη του Κατερίνα Νοτοπούλου, για το «Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Κεντρικής Μακεδονίας για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση».

Σημειώνεται ότι το Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο για την Κεντρική Μακεδονία πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 26 έως 28 Μαρτίου, παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, σε ξενοδοχείο της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Σήμερα στο διοικητήριο άρχισαν οι επαφές υπό την διευθύντρια Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία θα δει όλους τους δημάρχους της Θεσσαλονίκης.

Οι διαδοχικές συναντήσεις ξεκίνησαν από το πρωί και αναμένεται σταδιακά να περάσουν την πόρτα του ΥΜΑΘ όλοι οι δήμαρχοι της πόλης. Η κ. Νοτοπούλου θα ακούσει τις προτάσεις των δημάρχων για τα θέματα που τους απασχολούν.

Από αύριο οι επαφές θα συνεχιστούν με εκπροσώπους των Επιμελητηρίων, Επαγγελματικών Ενώσεων και Φορέων.

Το Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Τις προηγούμενες ημέρες είχε πραγματοποιηθεί υπό την προεδρία του περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα σύσκεψη της Εκτελεστικής Επιτροπής για την προετοιμασία του Περιφερειακού Συνεδρίου.