Skip to main content

Στο ΔΣ της ΣΕΚΕ ο Χριστόδουλος Αντωνιάδης της Τράπεζας Πειραιώς

Ο Σύμβουλος Διοίκησης Εμπορικής και Αγροτικής Τραπεζικής της Τράπεζας Πειραιώς εξελέγη ως νέο μέλος στο ΔΣ της Συνεταιριστικής Ένωσης Καπνοπαραγωγών.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Συνεταιριστικής Ένωσης Καπνοπαραγωγών Ελλάδος (ΣΕΚΕ ΑΕ) εξελέγη ως νέο μέλος ο κ. Χριστόδουλος Αντωνιάδης, Σύμβουλος Διοίκησης Εμπορικής και Αγροτικής Τραπεζικής της Τράπεζας Πειραιώς και πρόεδρος του ΔΣ της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΑΕ.

Με αφορμή την εκλογή του ο κ. Χριστόδουλος Αντωνιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή για μένα η συμμετοχή μου στο ΔΣ της Συνεταιριστικής  Ένωσης Καπνοπαραγωγών Ελλάδος. Ταυτόχρονα συνιστά και αναγνώριση του ρόλου της Τράπεζας Πειραιώς που έχει δεσμευτεί στρατηγικά και κάνει πράξη καθημερινά την πολύπλευρη υποστήριξη του αγροτικού κόσμου και εν γένει του πρωτογενούς τομέα ως βασικού πυλώνα για την ανάκαμψη και μακροπρόθεσμη ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Ιδιαίτερα ο καπνοπαραγωγικός τομέας, η πορεία του οποίου είναι ιστορικά στενά συνυφασμένη με την οικονομική ζωή της χώρας, αποτελεί χώρο με μεγάλες δυνατότητες και προοπτικές συμβάλλοντας με την ποιότητα της ελληνικής παραγωγής στον εξαγωγικό προσανατολισμό της οικονομίας  την στήριξη του εισοδήματος χιλιάδων οικογενειών και την δραστηριότητα ελληνικών δυναμικών επιχειρήσεων. Η ΣΕΚΕ ΑΕ, με σεβασμό στο όραμα των ιδρυτών της, βρίσκεται στην αιχμή αυτής της προσπάθειας αποδεικνύοντας την δύναμη και την δημιουργικότητα του συνεταιριστικού μοντέλου οργάνωσης που μπορεί να είναι σύγχρονο, παραγωγικό και διεθνώς ανταγωνιστικό. Σε αυτή την κατεύθυνση θα προσπαθήσω να συμβάλλω και εγώ στην περαιτέρω δυναμική ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της τιμώντας την εμπιστοσύνη του προέδρου και των υπολοίπων μελών του διοικητικού της συμβουλίου».