Skip to main content

Στο δίλημμα υπευθυνότητας- ανευθυνότητας επέμεινε ο Καραμανλής

Από το Αιγάλεω και τη νεολαία του κόμματός του άρχισε την προεκλογική του εκστρατεία ο Κ. Καραμανλής
Τα διλήμματα που τίθενται στις ερχόμενες εκλογές ανάμεσα στην "υπευθυνότητα και τις θαρραλέες αποφάσεις" και την "ανευθυνότητα και τα ευχολόγια του ΠΑΣΟΚ" επανέλαβε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής μιλώντας στους νέους, σε συγκέντρωση στο κλειστό γυμναστήριο του Αιγάλεω.

Ο πρωθυπουργός αφού τόνισε ότι έλαβε την απόφαση για την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες με γνώμονα το εθνικό συμφέρον, σημείωσε ότι επέλεξε να ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία συναντώντας πρώτα τους νέους και τις νέες, στους οποίους απηυθυνε κάλεσμα να μη λείψει κανείς απο τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου.

«Διεκδικήστε το μέλλον δείξτε τη δύναμή σας, υψώστε τη φωνή σας» είπε ο κ. Καραμανλής και τους κάλεσε να επικοινωνήσουν το κεντρικό μήνυμα των εκλογών.

Είπε ότι ο ίδιος περιέγραψε τη δύσκολη πραγματικότητα στους πολίτες μακριά από ωραιοποιήσεις και αυταπάτες, λέγοντας ότι έχουμε μπροστά μας δύσκολα χρόνια και πρόσθεσε ότι γι΄ αυτό το λόγο στη Θεσσαλονίκη ανακοίνωσε συγκεκριμένα και δύσκολα μέτρα.

«Η πολιτική μας είναι αναγκαία. Δεν είναι ευχάριστη. Στις δύσκολες ώρες πρέπει να κυριαρχεί η υπευθυνότητα με αναγκαίες αποφάσεις. Εδώ βρίσκεται η διαφορά μας από το ΠΑΣΟΚ» είπε ο κ. Καραμανλής προσθέτοντας ότι το ΠΑΣΟΚ «προτείνει μόνο ευχάριστα μέτρα και δίνει υποσχέσεις. Δεν έχει οικονομική πολιτική. Η ανευθυνότητα και τα ευχολόγια δεν συνιστούν πολιτική, είναι δημαγωγία και οδηγούν μόνο σε αδιέξοδο».