Skip to main content

Στο... χέρι του ΠΑΟΚ η πρόκριση απόψε κόντρα στην Ολιμπίκ

Ο Δικέφαλος θέλει να κερδίσει τους Ουκρανούς και να προκριθεί στα πλέι οφ του Europa League, αλλά κυρίως να αλλάξει την αγωνιστική του εικόνα

Την πρόκρισή τους στα play off του Europa League θα διεκδικήσουν απόψε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Πανιώνιος στις ρεβάνς του Γ΄ προκριματικού γύρου με Ολιμπίκ Ντόνετσκ, Γκαμπάλα και Μακάμπι Τελ Αβίβ αντίστοιχα.

Και στις τρεις αναμετρήσεις όλα είναι ανοικτά, καθώς καμία από τις ελληνικές ομάδες δεν έχει πάρει σκορ πρόκρισης από το πρώτο αγώνα. Τα πάντα θα εξαρτηθούν σήμερα, με τον «δικέφαλο του Βορρά» να βρίσκεται πιο κοντά στην επόμενη φάση της διοργάνωσης απέναντι στους Ουκρανούς, τον Παναθηναϊκό να κρατά την τύχη στα χέρια του με τους Αζέρους και τον Πανιώνιο να έχει την πιο δύσκολη αποστολή απέναντι στους Ισραηλινούς.

Πρώτος χρονικά θα ριχτεί στη μάχη ο Παναθηναϊκός (20:00), που μετά το 1-0 της Λεωφόρου Αλεξάνδρας έχει αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα. Η Γκαμπάλα θα παίξει στην έδρα της και θα τα δώσει όλα για την πρόκριση, αλλά οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν στους Αζέρους να πανηγυρίσουν όπως είχαν κάνει πριν από δύο χρόνια.

Μετά το 1-1 στο Κίεβο, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ολιμπίκ Ντόνετσκ (21:00) στην Τούμπα και είναι το «αφεντικό» στο ματς, ενώ την υπέρβαση, τέλος, θα επιδιώξει να κάνει ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ (22:00) από την οποία είχε ηττηθεί στο Ισραήλ με 0-1.