Skip to main content

Στο αυτόφωρο δύο 20χρονοι, για συμμετοχή στα επεισόδια

Με τις κατηγορίες της οπλοφορίας και της διατάραξης κοινής ειρήνης, θα καθίσουν στο εδώλιο του αυτοφώρου, οι δύο νεαροί.
Με τις κατηγορίες της οπλοφορίας και της διατάραξης κοινής ειρήνης, θα καθίσουν στο εδώλιο του αυτοφώρου, οι  δύο νεαροί που  φέροται πως  συμμετείχαν στα επεισόδια που έγιναν την Παρασκευή  στο  ΑΠΘ, στη διάρκεια των οποίων τραυματίστηκαν σοβαρά τέσσερις φοιτητές.

Οι δύο 20χρονοι,  εντοπίστηκαν να περιφέρονται στο χώρο του Πανεπιστημίου, έχοντας στην κατοχή τους ένα γκλοπ. Προσήχθησαν  ως ύποπτοι για συμμετοχή στα επεισόδια και στη συνέχεια αναγνωρίστηκαν από αυτόπτες μάρτυρες.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών και μετά την άσκηση των ποινικών διώξεων, παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής, όταν ομάδα αγνώστων κρατώντας γκλοπ και λοστούς,  εισέβαλε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και επιτέθηκε στους φοιτητές που βρίσκονταν στη βιβλιοθήκη και στο κτίριο διοίκησης, τραυματίζοντας τέσσερα άτομα.