Skip to main content

Στο «Αλεξάνδρειο» το final 4 του Κυπέλλου στο βόλεϊ

Για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια (2002) - Στην εφετινή διοργάνωση συμμετέχουν ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, η Κηφισιά και η Ορεστιάδα

Μετά από 15 χρόνια το final 4 του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών θα διεξαχθεί στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.

Η ελληνική ομοσπονδία ανακοίνωσε σήμερα ότι η «φυσική» έδρα του Άρη θα είναι είναι αυτή που θα φιλοξενήσει την εφετινή διοργάνωση, στην οποία συμμετέχουν οι ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Κηφισιά και Ορεστιάδα.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΟΠΕ αναφέρει: «Μετά από 15 χρόνια (2002) το Final 4 του Κυπέλλου Ανδρών θα φιλοξενηθεί ξανά στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο της Θεσσαλονίκης.

» Το ιστορικό γήπεδο της Θεσσαλονίκης, στο οποίο τα δυο προηγούμενα καλοκαίρια διεξήχθησαν αγώνες της Εθνικής Ανδρών για το World League, θα ανοίξει και πάλι τις πύλες του το διήμερο 18-19 Μαρτίου προκειμένου να φιλοξενήσει την τελική φάση του Κυπέλλου Ανδρών.

» Υπενθυμίζουμε ότι στο Final 4 θα συμμετάσχουν οι ΑΟΠ Κηφισιάς, ΑΟ Ορεστιάδας, Ολυμπιακός ΣΦΠ, ΠΑΟΚ, ενώ όπως ακριβώς στην αντίστοιχη διοργάνωση των Γυναικών, οι αγώνες θα διεξαχθούν με συνθήκες «ειδικής διαχείρισης» και με ελεύθερη είσοδο για όλα τα μέλη της οικογένειας του βόλεϊ (περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες)».

Οι αγώνες του Final 4 του Κυπέλλου Ανδρών θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ2 και το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 18 Μαρτίου
17:00  ΑΟΠ Κηφισιάς – ΑΟ Ορεστιάδας
19:30  Ολυμπιακός ΣΦΠ – ΠΑΟΚ

Κυριακή 19 Μαρτίου
18:00 Τελικός