Skip to main content

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ-Μέσα ο Μαλεζάς

Ο Έλληνας αμυντικός ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα τις προηγούμενες ημέρες ενώ πλέον έχει ξεπεράσει την κάκωση ποδοκνημικής που τον ταλαιπωρούσε

Ένα νέο ξεκίνημα μετά το βαρύ πρόγραμμα του προηγούμενου διαστήματος δίνει την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να πραγματοποιήσουν, η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εθνικών ομάδων.

Η πρώτη προπόνηση του Δικεφάλου ήταν χαμηλής έντασης και είχε περισσότερο χαρακτήρα προσαρμογής και προετοιμασίας για το πρόγραμμα των επόμενων ημερών. Οι ασκήσεις αφορούσαν τη βελτίωση της τεχνικής κατάρτισης των ποδοσφαιριστών.

Στην προπόνηση συμμετείχε κανονικά κι ο Στέλιος Μαλεζάς, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα και πλέον έχει ξεπεράσει την κάκωση ποδοκνημικής που έπαθε στο ματς με την ΑΕΚ.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που επίσης δούλευε όσο οι υπόλοιποι ξεκουράζονταν ξεκίνησε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και μυικής ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο.

Ο μοναδικός που δεν ξεκουράστηκε καθόλου τις προηγούμενες τρεις μέρες είναι ο Τζάλμα Κάμπος.

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ προπονούνταν καθημερινά ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος και να ξεπεράσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα τη θλάση για να τεθεί στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς.

Αύριο ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.