Skip to main content

Στις παιδιατρικές κλινικές Ιπποκρατείου και ΑΧΕΠΑ ο μπασκετικός ΠΑΟΚ

Οι παίκτες του Δικεφάλου σε συνεργασία με την ΣΤΟΡΓΗ, μοίρασαν δώρα και λαμπάδες στα παιδιά που νοσηλεύονται στις κλινικές

Τα παιδο-ογκολογικά τμήματα των παιδιατρικών κλινικών των νοσοκομείων Ιπποκράτειο και ΑΧΕΠΑ επισκέφθηκε σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε συνεργασία με την ΣΤΟΡΓΗ.

Νωρίς το πρωί, η αντιπροσωπεία της ασπρόμαυρης ΚΑΕ, με τον Σούλη Μαρκόπουλο και τους καλαθοσφαιριστές Ανδρέα Γλυνιαδάκη, Νέιθαν Σόμπει και Βασίλη Παπαδόπουλο, βρέθηκε στο παιδο-ογκολογικό τμήμα του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, μαζί με τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου φίλων καρκινοπαθών παιδιών ΣΤΟΡΓΗ κ.κ. Ιωαννίδου Μαρία, Σπυρίδου Ράνια και Βράγκου Έφη.

Αμέσως μετά, νέα αντιπροσωπεία του Δικεφάλου αποτελούμενη, από τον προπονητή Σούλη Μαρκόπουλο και τους αθλητές Απόλλωνα Τσόχλα, Αντώνη Κόνιαρη και Ιβάν Άσκα επισκέφθηκε το παιδο-ογκολογικό τμήμα του ΑΧΕΠΑ.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ σε συνεργασία με την ΣΤΟΡΓΗ, μοίρασαν δώρα και λαμπάδες στα παιδιά που νοσηλεύονται στην κλινική. Και στα δυο νοσοκομεία οι παίκτες και ο προπονητής ενημερώθηκαν από τους γιατρούς για το πολύ σημαντικό και αξιέπαινο έργο τους, ενώ είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν και με γονείς παιδιών.