Skip to main content

Στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Σάλκε επέστρεψε ο Χούντελααρ

Ο 32χρονος Ολλανδός επιθετικών των «Βασιλικών Μπλε» δήλωσε πως επικεντρώνεται πλέον στη μάχη της ολικής επιστροφής του στην ομάδα

Στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Σάλκε επέστρεψε μετά από απουσία 3,5 μηνών ο Κλας-Γιαν Χούντελααρ αγωνιζόμενος στη χθεσινή νίκη των «Βασιλικών Μπλε» κόντρα στη Σαντχάουζεν για το κύπελλο.

O 33χρονος επιθετικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για την επιστροφή του, τον τραυματισμό του, την πρόκριση στο κύπελλο αλλά και το παιχνίδι κόντρα στη Χέρτα που ακολουθεί για τη Bundesliga.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο άσος της γερμανικής ομάδας:

Για την επιστροφή του: «Ήδη ήμουν πολύ χαρούμενος την περασμένη εβδομάδα, όταν επιτέλους μπόρεσα να προπονηθώ και πάλι μαζί με την ομάδα, μετά από ένα μεγάλο διάστημα. Πάντα είμαι ανυπόμονος να παίξω ποδόσφαιρο και προσπαθώ να κάνω τα πάντα σε αυτές τις προπονήσεις, επειδή έχασα αρκετές. Επίσης και το γεγονός ότι μπόρεσα να παίξω για λίγα λεπτά μετά από τόσο καιρό, ήταν εξαιρετικό».

Για το μέγεθος του τραυματισμού του: «Στην αρχή πίστευα ότι δεν ήταν τόσο κακή η κατάσταση, αλλά οι εικόνες από τις εξετάσεις έδειξαν κάτι άλλο. Προφανώς, πονάει πολύ το να είσαι εκτός για τόσο καιρό, αλλά πλέον επικεντρώνομαι στη "μάχη" της επιστροφής».

Για την πρόκριση της ομάδας του: «Αξίζαμε αυτήν την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Αυτός ήταν ο στόχος μας και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Πρέπει να πάρουμε δύο νίκες ακόμη για να φτάσουμε στον τελικό. Θα είναι ιδιαίτερο για εμάς να πάμε στο Βερολίνο ξανά. Το να παίζεις σε έναν τελικό, είναι το καλύτερο πράγμα. Είναι το όνειρο μας».

Για την αναμέτρηση με τη Χέρτα: «Συμμετέχω στις προπονήσεις της ομάδας την τελευταία εβδομάδα και πρέπει να κάνω μικρά βήματα κάθε μέρα. Επίσης, η προπόνηση είναι πολύ διαφορετική από ένα ματς. Θέλω να κερδίσω το χαμένο έδαφος και στη συνέχεια να γίνω σημαντικό κομμάτι για την ομάδα. Το αν θα πάρω χρόνο συμμετοχής κόντρα στη Χέρτα θα φανεί, αυτή είναι μία απόφαση, που θα την πάρει ο προπονητής».