Skip to main content

Στις 9 Σεπτεμβρίου το συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ στη ΔΕΘ

Το κάλεσμα είναι για το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017 στις 18.00 στο Άγαλμα του Βενιζέλου, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία.

Σε συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη καλεί η ΓΣΕΕ και το Εργατικό Κέντρο εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους την ημέρα των εγκαινίων της 82ης ΔΕΘ.

Το κάλεσμα είναι για το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017 στις 18.00 στο Άγαλμα του Βενιζέλου, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία προς το εκθεσιακό κέντρο.

«Η κυβέρνηση συνεχίζει την επίθεσή της στα δικαιώματα των εργαζομένων, συμφωνώντας με τους δανειστές ουσιαστικά ένα τέταρτο μνημόνιο. Εθελοτυφλώντας για τις ήδη ολέθριες συνέπειες σε βάρος της μισθωτής εργασίας, αφού εφάρμοσε με ευλάβεια το τρίτο μνημόνιο που υπέγραψε, το ενίσχυσε με νέες δεσμεύσεις για πρόσθετα σκληρά και επώδυνα μέτρα, απειλώντας την Κοινωνία με πλήρη ισοπέδωση και συλλογική αφωνία, εξουδετερώνοντας τα μέσα συλλογικής δράσης των εργαζομένων και γκρεμίζοντας ταυτόχρονα ό,τι έχει απομείνει από τις κατακτήσεις τους», σημειώνει η ΓΣΕΕ.

Στις 5 Σεπτεμβρίου 2017, στα γραφεία του ΕΚΘ θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών. Στη σύσκεψη θα πάρουν μέρος τα συνδικαλιστικά στελέχη, των Εργατικών Κέντρων και των Ομοσπονδιών, Μακεδονίας και Θράκης.

Στις 7 του μήνα θα δοθεί Συνέντευξη Τύπου, ενώ την επόμενη μέρα το προεδρείο της ΓΣΕΕ μαζί με τα προεδρεία Συνδικαλιστικών Οργανώσεων, θα περιοδεύσουν σε χώρους εργασίας, προκειμένου να συζητήσουν με τους εργαζόμενους για θέματα που τους αφορούν αλλά και την συμμετοχή των εργαζομένων στο συλλαλητήριο.