Skip to main content

Στις 7 Ιουνίου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

ΑΜΚ, τροποποίηση του άρθρου 7 (μετοχικό κεφάλαιο) του καταστατικού και «διάφορα θέματα και ανακοινώσεις» τα θέματα της ημερήσιας διάταξης


Πρόσκληση σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου, στις 12:00, στο γήπεδο της Τούμπας, θα πραγματοποιηθεί η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως ανακοίνωσαν οι «ασπρόμαυροι».

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, η τροποποίηση του άρθρου 7 (μετοχικό κεφάλαιο) του καταστατικού της εταιρείας και «διάφορα θέματα και ανακοινώσεις»

Αναλυτικά η πρόσκληση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΠΑΕ ΠΑΟΚ», ΑΡ. Μ.Α.Ε. 99130/06/Β/86/77 και ΑΡ. Γ.Ε.Μ.Η 122030904000, σύμφωνα με το νόμο 2190/20 «Περί Ανωνύμων Εταιρειών» όπως ισχύει και το Καταστατικό της, καλεί τους κ.κ. Μετόχους της Εταιρίας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 07 Ιουνίου 2017,  ημέρα Τετάρτη  και ώρα 12.00 στα επί της οδού Μικράς Ασίας – Γήπεδο Τούμπας γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

- Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με καταβολή μετρητών και καταθέσεις μετόχων προοριζόμενες για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και την έκδοση νέων μετοχών με την επιφύλαξη του άρθρου 13α Κ. Ν. 2190/1920 και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων στη νέα αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ. 10 Κ.Ν. 2190/1920.
- Τροποποίηση του άρθρου 7 (μετοχικό κεφάλαιο) του καταστατικού της εταιρείας.
- Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

Στη Συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, όλοι οι Μέτοχοι της Εταιρίας. Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μιας ψήφου.

Για να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση οι κύριοι Μέτοχοι, πρέπει σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 2190/20 «Περί Ανωνύμων Εταιριών», όπως τροποποιήθηκε και το Καταστατικό της Εταιρίας να καταθέσουν τις μετοχές τους (ή τους προσωρινούς τους τίτλους) πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν από την οριζόμενη για τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης στα γραφεία της  Εταιρίας στη Θεσσαλονίκη (Μικράς Ασίας – Γήπεδο Τούμπας) ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε αναγνωρισμένη Ελληνική Τραπεζική Εταιρία.

Εντός της ίδιας προθεσμίας πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρία και οι σχετικές αποδείξεις κατάθεσης μετοχών καθώς και τα τυχόν νομιμοποιητικά έγγραφα και έγγραφα αντιπροσώπευσης.

Θεσσαλονίκη, 15.05.2017

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ»