Skip to main content

Στις 5 Νοεμβρίου η κεντρική προεκλογική ομιλία του Κ. Γκιουλέκα

Την επόμενη Παρασκευή 5 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική ομιλία του «εκλεκτού» της ΝΔ για τον δήμο Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της «Ομάδας Δημιουργίας», Κώστα Γκιουλέκα.
της Χρύσας Κυριακού


Την επόμενη Παρασκευή 5 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική ομιλία του «εκλεκτού» της ΝΔ για τον δήμο Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της «Ομάδας Δημιουργίας», Κώστα Γκιουλέκα. Για το λόγο αυτό οι στενοί του συνεργάτες έχουν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά προκειμένου όλα να είναι έτοιμα την ημέρα εκείνη.

Σήμερα το μεσημέρι, ο κ. Γκιουλέκας συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά τον οποίο ενημέρωσε για την πορεία του προεκλογικού του αγώνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Γκιουλέκας ανέφερε στον κ. Σαμαρά τις προτάσεις της «Ομάδας Δημιουργίας» για τις οποίες τόνισε ότι τυγχάνουν μεγάλης αποδοχής από τους πολίτες της Θεσσαλονίκης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος τόνισε επίσης ότι τα αποτελέσματα των  τελευταίων μετρήσεων είναι ιδιαίτερα θετικά για τον συνδυασμό του. «Τα μηνύματα που λαμβάνουμε είναι πολύ θετικά για εμάς αλλά εγώ κλείνω τα αυτιά μου. Θα πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά μέχρι και την τελευταία ημέρα των εκλογών» είπε ο κ. Γκιουλέκας.