Skip to main content

Στις 26 Σεπτεμβρίου ανοίγει τις πύλες της η Kavalaexpo

Η συμμετοχή των επιχειρήσεων στην Kavalaexpo.
Aνοίγει τις πύλες της, στις 26 Σεπτεμβρίου, η ανανεωμένη και με νέο όνομα διεθνής έκθεση Kavalaexpo, που διοργανώνει το Επιμελητήριο Καβάλας στο εκθεσιακό κέντρο Καρβάλης «Απόστολoς Μαρδύρης» και θα διαρκέσει μέχρι την 1η Οκτωβρίου. Στόχος της διοργάνωσης είναι η υποστήριξη του επιχειρηματικού κόσμου και η ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων. Ο αυξημένος αριθμός των εκθετών προέρχονται κυρίως από Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Δράμα, Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη και  Κρήτη.

Σε πείσμα των καιρών το Επιμελητήριο Καβάλας με δυναμισμό και ισχυρή βούληση αποφασίζει να προβάλλει, να προωθήσει και να τονώσει την επιχειρηματικότητα, προκειμένου όχι απλά να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση αλλά να προβεί σε κατά  «μέτωπο επίθεση». Ιδανικό μέσο για την υλοποίηση του σχεδίου δράσης του Επιμελητηρίου Καβάλας για την αντιμετώπιση της κρίσης θεωρείται η Έκθεση του Επιμελητηρίου Η έκθεση, εξάλλου παγκοσμίως αποτελεί μια σύγχρονη αντίληψη επιχειρηματικής προώθησης και προβολής. Ήδη στα δεκαεπτά χρόνια της διοργάνωσης πάνω από 2000 εκθέτες και 100.000 επισκέπτες επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα και την αναπτυξιακή προοπτική της. Στην Kavalaexpo δίνεται η  ευκαιρία να παρουσιάσουν οι επιχειρήσεις τα προιόντα και τις υπηρεσίες τους στο καταναλωτικό κοινό και τους επαγγελματίες της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, αλλά και της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων.

Αυξημένη είναι και φέτος η συμμετοχή εκθετών. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Επιμελητηρίου Καβάλας το 2007 συμμετείχαν 65 επιχειρήσεις από την Καβάλα και 6 από άλλους νομούς, ενώ το 2008 οι εκθέτες ανήλθαν σε 119 παρουσιάζοντας αύξηση 83%. Μεταξύ των συμμετεχόντων στην Έκθεση περιλαμβάνονται Οργανισμοί, επιχειρήσεις από την Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Δράμα, Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη και Διεθνείς συμμετοχές από την Κύπρο, Πολωνία, Ουκρανία, Σερβία, Βουλγαρία και Τουρκία. Η Kavalaexpo είναι το σημαντικότερο εκθεσιακό γεγονός όχι μόνο για την Καβάλα αλλά και για την ευρύτερη περιοχή. Για μια ακόμα συνεχή χρονιά αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον εκθετών και επισκεπτών.

Η έκθεση θα πλαισιωθεί με πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων. Στους χορηγούς της φετινής διοργάνωσης συμπεριλήφθηκε και η νέα ιδιοκτήτριας της ΒΦΛ, ο όμιλος του κ. Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι: Σάββατο: 19.00-22.30, Κυριακή: 10.00-22.30, Δευτέρα - Πέμπτη: 17.00-22.30.