Skip to main content

Στηρίζει Ίβιτς ο Σαββίδης - Το μήνυμα του υιού του (φωτο)

Επαφές του Ιβάν Σαββίδη με Μίχελ - Ίβιτς και εκπροσώπους της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ - Το μήνυμα στήριξης του γιου του στον Σέρβο τεχνικό

Παρά την πικρία του για την απίστευτη ήττα από τον Ατρόμητο, όλα όσα ακολούθησαν και, φυσικά, την τοποθέτηση που έκανε στους συνεργάτες του δηλώνοντας πως δεν θα έρθει ξανά στην Τούμπα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη.

Μαζί του ήταν και ο γιος του, Γιώργος, που συμμετέχει ενεργά στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ. Ο Γιώργος Σαββίδης, μάλιστα, ταξίδεψε με προορισμό τα Τρίκαλα, είδε τον αγώνα και συνομίλησε με τους Μίχελ, Ίβιτς.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι τρεις τους επέστρεψαν μαζί στη Θεσσαλονίκη και το βράδυ συναντήθηκαν με τον ισχυρό άνδρα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στο Μακεδονία Παλλάς. Στην συνάντηση αυτή ήταν παρόντες και οι Μάκης Γκαγκάτσης και Μαρία Γκοντσάρεβα. Το «παρών» έδωσαν και άλλοι εκπρόσωποι της διοίκησης, καθώς ο Ιβάν Σαββίδης ήθελε να ενημερωθεί, αφενός αναλυτικά για τις τελευταίες εξελίξεις, και, αφετέρου, να λάβει αποφάσεις.

Αυτές, μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστές. Ωστόσο, αργά το βράδυ, ο υιός του, Γιώργος, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του Βλάνταν Ίβιτς (ως ποδοσφαιριστή) με το σχόλιο: «Μέχρι το τέλος».

Έτσι, είναι κάτι παραπάνω από προφανής η στήριξη που επέλεξε να δείξει στον Σέρβο τεχνικό της ομάδος και το γενικό κλίμα εμπιστοσύνης, μετά την κόντρα με τον Γ. Τζαβέλλα.