Skip to main content

Στήριξη ΕΕΘ για συμμετοχή στην Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία-Θράκη 2015»

Η έκθεση πραγματοποιείται από τις 20 έως τις 22 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης (ΔΕΚΑΜΑΘ) στη ΒΙ.ΠΕ Κομοτηνής.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης επιδοτεί τη συμμετοχή των μελών του στην φετινή Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία-Θράκη 2015» παρέχοντας ειδική προνομιακή τιμολόγηση, μειωμένη κατά 30% έναντι του επίσημου τιμοκαταλόγου της ΔΕΘ - Helexpo.

Η έκθεση πραγματοποιείται από τις 20 έως τις 22 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης (ΔΕΚΑΜΑΘ) στη ΒΙ.ΠΕ Κομοτηνής.

Οι αιτήσεις των μελών του ΕΕΘ μπορούν να αποστέλλονται στο e-mail: grammateia@epepthe.gr και στο fax: 2310.257.283 Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ: 2310.271.488 ή στην ιστοσελίδα του ΕΕΘ: www.eeth.gr.

Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, η φετινή διοργάνωση της  Πανελλήνιας Εμπορικής Έκθεσης «Ανατολικής Μακεδονίας -Θράκης 2015», υπό την οργανωτική ευθύνη της ΔΕΘ-Helexpo και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, αποτελεί εργαλείο στήριξης της ελληνικής παραγωγής και προβολής των επιχειρήσεων που συμμετέχουν. Αξιόπιστη επιλογή για τις επιχειρήσεις που θέλουν να προβάλουν τα προϊόντα τους μέσω της εκθεσιακής τεχνογνωσίας και εμπειρίας της ΔΕΘ - Helexpo.

Παράλληλα, ο χαρακτήρας της διοργάνωσης ως γενικής έκθεσης δίνει τη δυνατότητα και στους καταναλωτές να βρουν πεδία ενδιαφέροντος σε αυτή.