Skip to main content

Στήριξη από την ΕΔΑ ΘΕΣΣ προς παλαίμαχους του ΠΑΟΚ, για καλό σκοπό

Η ομάδα παλαίμαχων του ΠΑΟΚ συμμετέχει σε ποδοσφαιρικούς αγώνες και τουρνουά με πολιτιστικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα για υποστήριξη συνανθρώπων μας.

Συνάντηση μεταξύ του Γενικού Διευθυντή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ κ. Λεωνίδα Μπακούρα και στελεχών της Εταιρείας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης - Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ), με τους εκπρόσωπους της ομάδας παλαίμαχων του ΠΑΟΚ κ. κ. Κούλη Αποστολίδη, Κυριάκου Αλεξανδρίδη και Στέφανου Μπορμπόκη, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Εταιρείας.

Η συνάντηση είχε ως σκοπό την υποστήριξη από πλευράς της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, προς τις προσπάθειες της ομάδας παλαιμάχων του ΠΑΟΚ για κοινωνικές εκδηλώσεις, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρείας. Οι εκπρόσωποι της ομάδας παλαιμάχων του ΠΑΟΚ, ευχαρίστησαν την ΕΔΑ ΘΕΣΣ για τη συνδρομή της και αναφέρθηκαν στις δραστηριότητες της ομάδας τους, η οποία συμμετέχει σε ποδοσφαιρικούς αγώνες και τουρνουά με πολιτιστικό, αλλά και φιλανθρωπικό χαρακτήρα για υποστήριξη συνανθρώπων μας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, αποτελεί σημαντική επιδίωξη της εταιρίας η ενίσχυση του ευ αγωνίζεσαι στον αθλητισμό ενισχύοντας συστηματικά τις κοινωνικές εκδηλώσεις και το αθλητικό ήθος. «Η στήριξη αθλητικών φορέων, που συνεισφέρουν σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, αποτελεί για την ΕΔΑ ΘΕΣΣ πράξη ευθύνης που προάγει τη συνολική ανθρώπινη και πολιτιστική παραγωγή στην κοινωνία», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.