Skip to main content

Στην Τούμπα ο Στανόγεβιτς: Ξέρω τα πάντα για τον ΠΑΟΚ

Έτοιμος να σηκώσει μανίκια, δήλωσε ο νέος προπονητής του Δικεφάλου, που βρέθηκε στα γραφεία της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, στην Τούμπα

Με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ, για τον οποίον, όπως είπε, γνωρίζει τα πάντα, μίλησε ο νέος τεχνικός του Δικεφάλου, Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, στην Τούμπα.

«Είναι πολύ συναισθηματική στιγμή για εμένα. Γνωρίζετε τις σχέσεις ΠΑΟΚ-Παρτιζάν, για αυτό είναι τόσο χαρούμενος σήμερα για τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, αλλά είναι ώρα για δουλειά», είπε αρχικά ο διάδοχος του Βλάνταν Ίβιτς στον πάγκο της ομάδα και, ερωτηθείς για τη διάρκεια του συμβολαίου του, τόνισε: «Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις, αλλά η συμφωνία μας είναι για 3 χρόνια».

«Ξέρω τα πάντα για τον ΠΑΟΚ. Έπαιξε εδώ το 2011 με την ομάδα μου. Γνωρίζω ότι πριν από εμένα εδώ ήταν ο Βλάνταν Ίβιτς, ένας εξαιρετικός προπονητής. Επίσης γνωρίζω τα πάντα για τους παίκτες της ομάδας και την ομάδα», συνέχισε ο ίδιος, ενώ στάθηκε στη σχέση φιλίας που ενώνει τον σύλλογο με την Παρτιζάν, στην οποία θήτευσε ως προπονητής για μία διετία: «Είναι συναισθηματικό το δέσιμο ΠΑΟΚ-Παρτιζάν και αγγίζει κι εμένα. Έτσι μεγάλωσα και γνωρίζω πολύ καλά αυτό το συναίσθημα».