Skip to main content

Στην Τούμπα και τη νέα σεζόν ο ΠΑΟΚ - Πού κολλάει το πρότζεκτ Σαββίδη

Ο Δικέφαλος του Βορρά, αφού θα διαθέσει εισιτήρια διαρκείας για την Τούμπα, εκεί θα ξεκινήσει και θα τελειώσει την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο

Για έναν χρόνο αργότερα φαίνεται πως μετατίθεται η εκκίνηση της υλοποίησης του πρότζεκτ του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, για τη «Νέα Τούμπα».

Όπως μεταδίδει το paok24.com, το έργο δεν θα ξεκινήσει τη νέα αγωνιστική περίοδο, κατά την οποία και πάλι ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί κανονικά στην Τούμπα. Παρά τις διαθέσεις που υπήρχαν, σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα γραφειοκρατικά ζητήματα έχουν παγώσει -προς το παρόν- τις όποιες εξελίξεις. Το όλο θέμα φαίνεται να έχει κολλήσει στο υπουργείο εθνικής Αμύνης, αφού αφορά τις άδειες του συνολικού οικοπέδου. Παρά τις πρόσφατες δεσμεύσεις και του πρωθυπουργού, το ζήτημα δεν έχει προχωρήσει.  

Αυτό, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, σημαίνει ότι ο Δικέφαλος του Βορρά, αφού θα διαθέσει εισιτήρια διαρκείας για την Τούμπα τη σεζόν 2018-2019, εκεί θα ξεκινήσει και θα τελειώσει τη συγκεκριμένη αγωνιστική περίοδο.

Εάν όλα τα γραφειοκρατικά ζητήματα προχωρήσουν τελικά καλώς, οι εργασίες θα αρχίσουν αργότερα το 2019 και θα διαρκέσουν περίπου δύο χρόνια.