Skip to main content

Στην τελική ευθεία το ψηφοδέλτιο Μπουτάρη

Στις 26 Σεπτεμβρίου αναμένονται να ανακοινωθούν τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου του «εκλεκτού» του ΠΑΣΟΚ, Γ. Μπουτάρη, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που έχει προγραμματιστεί για την παρουσίαση του
της Χρύσας Κυριακού

Στις 26 Σεπτεμβρίου αναμένονται να ανακοινωθούν τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου του «εκλεκτού» του ΠΑΣΟΚ, Γ. Μπουτάρη κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που έχει προγραμματιστεί για την παρουσίαση του προγράμματος του συνδυασμού. Το επιτελείο του κ. Μπουτάρη εργάζεται πυρετωδώς, ώστε στις αρχές του επόμενου μήνα το ψηφοδέλτιο να έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο επιθυμία του κ. Μπουτάρη είναι το α΄ μέρος των προσώπων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο να ανακοινωθεί πριν το τέλος Σεπτεμβρίου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια θέση στο ψηφοδέλτιο έχουν ήδη κλείσει οι νυν δημοτικοί σύμβουλοι της «Πρωτοβουλίας για τη Θεσσαλονίκη» και πολύ στενοί συνεργάτες του κ. Μπουτάρη, Παναγιώτης Αβραμόπουλος και Ανδρέας Κουράκης. Ενώ, σε καλό δρόμο βρίσκονται και οι συζητήσεις με τα στελέχη της δημοτικής ομάδας «Θεσσαλονίκη Πρωταγωνίστρια» με επικεφαλής τη Χρύσα Αράπογλου. «Ο κ. Μπουτάρης έχει προχωρήσει σε συνομιλίες με τα μέλη της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Θεσσαλονίκης και τις επόμενες ημέρες αναμένονται να κλείσουν και οι πρώτες συμφωνίες», είπε στη Voria.gr στενός συνεργάτης της Πρωτοβουλίας.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται και η δεύτερη συνάντηση του κ. Μπουτάρη με τον κ. Ευθυμιάδη. Σύμφωνα με πληροφορίες στη συνάντηση αυτή αναμένεται οι δύο άνδρες να δώσουν τα χέρια για την  τελική συμφωνία, ώστε ο κ. Ευθυμιάδης να δηλώσει τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του κ. Μπουτάρη. Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας αναμένονται και οι συναντήσεις του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης με τους κ.κ. Μπ. Μπαρμπουνάκη και Τ. Τζήκα.