Skip to main content

Στην τελική ευθεία ο Γαλαμάτης

Αύριο ανακοινώνει το ψηφοδέλτιό του. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής Θ. Κολιτσιδάκης μεταξύ των ονομάτων
της Χρύσας Κυριακού

Τον Σταυρό, την έδρα του νέου καλλικράτειου δήμου Βόλβης, που συγκροτείται από τους δήμους Αγίου Γεωργίου, Μαδύτου, Αρέθουσας, Απολλωνίας, Ρεντίνας και Εγνατίας, επέλεξε για να παρουσιάσει την ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού του ο υποψήφιος δήμαρχος, Δημήτρης Γαλαμάτης. Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα ανακοινώσει και τα ονόματα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού του. Μεταξύ των ονομάτων βρίσκεται και αυτό του γνωστού πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ομάδας, Θ. Κολιτσιδάκη, ο οποίος επιθυμεί να επιστρέψει στον τόπο καταγωγής του και να προσφέρει ό,τι είναι δυνατόν.

Τρεις οι υποψήφιοι
Ο κ. Γαλαμάτης βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία της προεκλογικής του εκστρατείας, έχοντας ως αντιπάλους τον νυν δήμαρχο Αγίου Γεωργίου, Άγγελο Φραντζή, που προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ αλλά κατεβαίνει στις εκλογές του ερχόμενου Νοέμβρη ως ανεξάρτητος υποψήφιος και την Βάσω Πολυζωίδου,  η οποία στηρίζεται από το ΚΚΕ.

Στο πλευρό του κ. Γαλαμάτη βρίσκονται η νυν δήμαρχος Αρέθουσας, Άννα Βασιλειάδου, ο πρώην δήμαρχος Αρέθουσας, Γιάννης Μυλωνάς και ο επικεφαλής παράταξης, Σάκης Τσαγκάρης.