Skip to main content

Στην τελική ευθεία ο Γ. Καραγιάννης

Στην τελική ευθεία της προεκλογικής του εκστρατείας βρίσκεται ο νυν και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Λαγκαδά, Γιάννης Καραγιάννης, ο οποίος χθες ξεκίνησε τον κύκλο των προεκλογικών του συγκεντρώσεων του
Της Χρύσας Κυριακού

Στην τελική ευθεία της προεκλογικής του εκστρατείας βρίσκεται ο νυν και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Λαγκαδά, Γιάννης Καραγιάννης. Χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Λαγκαδά ξεκίνησε τον κύκλο των προεκλογικών του συγκεντρώσεων του με την ομιλία του στην πλατεία του Κρυονερίου, όπου και παρουσίασε τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της Δημοτικής Ενότητας Σοχού και τους υποψηφίους τοπικούς συμβούλους της Τοπικής Κοινότητας Κρυονερίου.

Στη συνέχεια, ο κ. Καραγιάννης βρέθηκε στο Κοινοτικό Κατάστημα Ασκού όπου παρουσίασε τη σύνθεση του συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας του Ασκού και παρουσίασε τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού της «Νέας Πορείας». Τις επόμενες ημέρες ο κ. Καραγιάννης θα εντείνει τις επισκέψεις του σε χωριά της επαρχίας Λαγκαδά, καθώς στόχος του είναι να μην αφήσει ούτε ένα χωριό που να μην το επισκεφθεί.

Όπως λένε οι στενοί συνεργάτες του κ. Καραγιάννη, οι πολίτες ανταποκρίνονται θετικά στην υποψηφιότητα του νυν δημάρχου με αποτέλεσμα τα χαμόγελα στο στρατόπεδο της «Νέας Πορείας» να δίνουν και να παίρνουν.