Skip to main content

Στην τελική ευθεία η αναζήτηση στρατηγικού μετόχου στην Aspis Bank

Ο διευθύνων σύμβουλος της Aspis κ.Χρ.Σορώτος βρίσκεται στο Λονδίνο, προκειμένου να κάνει την επιλογή των δύο συμβούλων που θα αναλάβουν το έργο της αναζήτησης των ενδιαφερομένων εκτός ελληνικών συνόρω
Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η αναζήτηση ξένου ή Ελληνα στρατηγικού επενδυτή, ο οποίος θα ενδιαφερθεί για να συμμετάσχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Aspis Bank και θα συμβάλλει έτσι στο γύρισμα της μετοχικής ιστορίας της τράπεζας.

Από το πρωί ο διευθύνων σύμβουλος της Aspis κ.Χρ.Σορώτος βρίσκεται στο Λονδίνο, προκειμένου να κάνει την επιλογή των δύο συμβούλων που θα αναλάβουν το έργο της αναζήτησης των ενδιαφερομένων εκτός ελληνικών συνόρων. Εντός συνόρων, το έργο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, θα το αναλάβει η Eurobank Efg. Οπως έγραψε και χθες η Voria.gr, μέχρι σήμερα δεν έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από κανέναν, παρά τα όσα ακούγονται και γράφονται τα τελευταία 24ωρα. Το πιθανότερο είναι ότι εξελίξεις από αυτό το μέτωπο θα έχουμε προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας ή στις αρχές της μεθεπόμενης.