Skip to main content

Στην πρόσληψη τεσσάρων ατόμων προχωράει ο δήμος Δέλτα

Οι θέσεις εργασίας αφορούν στη στελέχωση του Κοινωνικού Φαρμακείου και του Κοινωνικού Παντοπωλείου - Η υποβολή αιτήσεων λήγει στις 12 Μαΐου.

O Δήμος Δέλτα θα προχωρήσει στην πρόσληψη τεσσάρων ατόμων με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για τη στελέχωση του Κοινωνικού Φαρμακείου και του Κοινωνικού Παντοπωλείου, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020», στον άξονα προτεραιότητας ΑΞ09Β «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και Καταπολέμηση της Φτώχειας» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Οι θέσεις αφορούν τις ειδικότητες Φαρμακοποιών ΠΕ, Βοηθών Φαρμακείου ΔΕ, Κοινωνικών Λειτουργών ΠΕ ή ΤΕ και Διοικητικού Προσωπικού ΔΕ και είναι διάρκειας ενός έτους από την υπογραφή της σύμβασης με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης έως τη λήξη του προγράμματος.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ξεκινά από την Τρίτη 2 Μαΐου και λήγει την Παρασκευή 12 Μαΐου στις 12.00 μ.μ.

 Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στις υπηρεσίες του Δήμου Δέλτα β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες  Έντυπα – Διαδικασίες  Διαγωνισμών Φορέων  Ορ. Χρόνου ΣΟΧ γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ' όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι  Ανεξάρτητες και άλλες αρχές  ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες  Έντυπα – Διαδικασίες  Διαγωνισμών Φορέων  Ορ. Χρόνου ΣΟΧ.