Skip to main content

Στην προμήθεια φυσικού αερίου εντάσσεται ο όμιλος Χανδρή

Ο όμιλος Χανδρής δραστηριοποιείται πάνω από 30 χρόνια στον ενεργειακό χώρο και στην αγορά πετρελαϊκών στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου.

Την επέκτασή της στην προμήθεια φυσικού αερίου αναγγέλλει η NRG TRADING HOUSE του ενεργειακού ομίλου Χανδρή με σημερινή ανακοίνωση.

Όπως επισημαίνει, ταυτόχρονα με τη μακρά ναυτιλιακή του παρουσία, δραστηριοποιείται πάνω από 30 χρόνια στον ενεργειακό χώρο και στην αγορά πετρελαϊκών και λοιπών συναφών ενεργειακών προϊόντων στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου. Επιπλέον, δραστηριοποιείται στην αγορά του commodity trading.

«Η NRG TRADING HOUSE AE αποτελεί τη φυσική συνέχεια της πολύχρονης και επιτυχημένης επιχειρηματικής παράδοσης του ενεργειακού ομίλου Χανδρή και δραστηριοποιείται στην εμπορία και προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, έναν τομέα ζωτικής σημασίας για την ελληνική οικονομία και για τον Έλληνα επιχειρηματία και ιδιώτη. Εισήλθε στην αγορά ενέργειας το 2012 και βρίσκεται ήδη μέσα στις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου και μία από τις πλέον αξιόπιστες στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης», τονίζει ο όμιλος και προσθέτει:

«Σήμερα, με ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο εταιρικών πελατών που περιλαμβάνει μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με διαρκώς αυξανόμενο μερίδιο στην οικιακή κατανάλωση και στρατηγικές χορηγικές συνεργασίες, επεκτείνει τις δραστηριότητές της και σε άλλους κλάδους ενέργειας, όπως είναι η αγορά προμήθειας φυσικού αερίου».