Skip to main content

Στην Plus του Λονδίνου οδεύει η εταιρία Ευρωσύμβουλοι μέσω της ChoiseXS PLC

Ευρωσύμβουλοι και ICTV Hellas στην αγορά Plus του Λονδίνου μέσω της ChoiseXS PLC.
Αίτηση για εισαγωγή στην  χρηματιστηριακή αγορά Plus  υπέβαλε  η  ICTV Hellas AE, μέσω της νεοσύστατης  ChoiseXS PLC, θυγατρικής της κατά 100% που έχει την έδρα της στο Λονδίνο.

Στην ICTV Hellas, άρα και στην Choise συμμετέχει κατά 73,64% η εταιρία Ευρωσύμβουλοι. Η ChoiseXS PLC κατέθεσε το σχετικό φάκελο στο Χρηματιστήριο Αξιών του Λονδίνου και η διάρκεια αξιολόγησης του αιτήματος εισόδου στην αγορά Plus υπολογίζεται από δύο έως τρεις εβδομάδες.  Σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρίας Ευρωσύμβουλοι για να γίνει αίτηση για εισαγωγή στην αγορά Plus του Λονδίνου απαιτείτο η εταιρία να έχει έδρα στο Λονδίνο και έτσι συστήθηκε η ChoiseXS PLC.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ευρωσύμβουλοι, το 2009 η ICTV Hellas ενίσχυσε τη θέση της με σημαντικές συνεργασίες και νέους πελάτες στην Ελλάδα. Σύντομα θα υπογράψει συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με τη Findelio, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της οικονομικής εφημερίδας Voria.gr

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εταιρία πληροφοριακών συστημάτων για ξενοδοχεία και έργα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η ICTV Hellas ολοκλήρωσε με επιτυχία πιλοτικό πρόγραμμα στην Καραϊβική σε συνεργασία με μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες τηλεπικοινωνιών της ευρύτερης περιοχής της Λατινικής Αμερικής με στόχο την προμήθεια και εγκατάσταση του ολοκληρωμένου συστήματος IPTV στη μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αλυσίδα της περιοχής.

Να σημειωθεί οτι η  ICTV Hellas ΑΕ έχει αναπτύξει την ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαδραστικής τηλεόρασης και IPTV ChoiceXS. Η πλατφόρμα ChoiceXS καλύπτει τις ανάγκες διαδραστικής ψυχαγωγίας και ενημέρωσης τόσο στην ξενοδοχειακή αγορά όσο και στις αγορές των οργανισμών παροχής υπηρεσιών υγείας, των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και των παρόχων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών.