Skip to main content

Στην Ολομέλεια της Βουλής αύριο τα εναπομείναντα προαπαιτούμενα

Στις 10:00 θα αρχίσει στην Ολομέλεια η συζήτηση του νομοσχεδίου για την Αλιεία, στο οποίο εντάσσονται οι τροπολογίες με τα προαπαιτούμενα.

Υπό τη μορφή τροπολογιών ψηφίζονται αύριο από την Ολομέλεια της Βουλής, τα εναπομείναντα προαπαιτούμενα μέτρα για το κλείσιμο της αξιολόγησης.

Στις 10:00 θα αρχίσει στην Ολομέλεια η συζήτηση του νομοσχεδίου για την Αλιεία, στο οποίο εντάσσονται οι τροπολογίες, με τον βασικό προγραμματισμό να ορίζει τη λήξη της συζήτησης στις 17:00, προκειμένου έως τις 18:00 να έχουν ολοκληρωθεί οι ονομαστικές ψηφοφορίες, αν υποβληθούν αντίστοιχα αιτήματα.

Την αντίθεσή τους εξέφρασαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης στο ενδεχόμενο να κατατεθούν με τη μορφή τροπολογιών τα εναπομείναντα προαπαιτούμενα μέτρα για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης.

Στη σημερινή Διάσκεψη των Προέδρων, ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ενημέρωσε τους εκπροσώπους των κομμάτων ότι κατά την αυριανή συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου για την Αλιεία, ενδέχεται η Ολομέλεια να κληθεί να ψηφίσει επί τροπολογιών που θα κατατεθούν και θα περιλαμβάνουν προαπαιτούμενα.

Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Κώστας Τσιάρας, εξέφρασε την απόλυτη αντίθεση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης «στον τρόπο που νομοθετεί» η κυβέρνηση.