Skip to main content

Στην Κοζάνη το χρίσμα για το final four του κυπέλλου χάντμπολ

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί το διήμερο 25-26 Μαρτίου και σε αυτό θα συμμετάσχουν Φίλιππος Βέροιας, ΠΑΟΚ, ΧΑΝΘ και Πανελλήνιος

Στο κλειστό της Λευκόβρυσης στην Κοζάνη θα διεξαχθεί το φετινό final four του κυπέλλου στο χάντμπολ όπως γνωστοποίησε η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΟΧΕ:

«Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει την διεξαγωγή του 15ου Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών στο κλειστό γυμναστήριο Λευκόβρυσης Κοζάνης το Σαββατοκύριακο 25-26 Μαρτίου 2017 με συνδιοργανωτές τον Δήμο Κοζάνης και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας (Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης).

Στα ημιτελικά του 15ου Φάιναλ Φορ και της 35ης συνολικά διοργάνωσης του θεσμού θα αγωνιστούν:

Φίλιππος Βέροιας- ΠΑΟΚ και ΧΑΝΘ- Πανελλήνιος

Ο Πρόεδρος Κώστας Γκαντής και τα μέλη του Δ.Σ. της ΟΧΕ, ευχαριστούν θερμά τον Δήμαρχο Λευτέρη Ιωαννίδη, καθώς και τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Ιωαννίδη για την διάθεση που επέδειξαν και τις προσπάθειες που κατέβαλαν, ώστε η Κοζάνη να αναλάβει την διοργάνωση.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε μία ολοκαίνουργια εγκατάσταση (πρώτο επίσημο ματς τον περασμένο Ιούνιο), διεθνών προδιαγραφών, ασφαλής με χωρητικότητα -τουλάχιστον- 2.500 θεατών, που βρίσκεται σε μία ευρύτερη περιοχή που αγαπάει και καλλιεργεί εις βάθος το άθλημα του χάντμπολ».