Skip to main content

Στην Καβάλα αύριο η Θεοδ. Κόκλα

Σειρά ενημερωτικών επαφών θα έχει αύριο στην Καβάλα με εκπροσώπους των τοπικών φορέων η Γ.Γ. της Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης Θεοδώρα Κόκλα, κατά την πρώτη της επίσημη επίσκεψη στο νομό.
Συναντήσεις με το Νομάρχη Καβάλας Θεόδωρο Καλλιοντζή, τους Δημάρχους του νομού κι άλλους εκπροσώπους φορέων θα έχει αύριο (30/3) στην Καβάλα η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης Θεοδώρα Κόκλα, κατά την πρώτη της επίσημη επίσκεψη στο νομό. 

Η επίσκεψη της κ. Κόκλα πραγματοποιείται σχεδόν τέσσερις μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, κάτι που έχει προκαλέσει δυσφορία μεταξύ των παραγόντων του νομού Καβάλας, καθώς θεωρούν ότι με την καθυστέρηση αυτή έχουν υποβαθμιστεί καίρια θέματα της περιοχής τους.

Στη διάρκεια των επαφών της, αρχικά στη Νομαρχία και στη συνέχεια με την Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων ν. Καβάλας, η κ. Κόκλα θα συζητήσει με τις Αρχές της Καβάλας τις σημαντικότερες εκκρεμότητες του νομού, ενώ θα της παραδοθούν και σχετικά υπομνήματα για ζητήματα που απασχολούν τόσο τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, όσο και τους κατά τόπους δήμους.