Skip to main content

Στην HCN Θεσσαλονίκης η πρέσβης της Αυστρίας και Ευρωπαίοι σύνεδροι

Η πρέσβης και οι Ευρωπαίοι σύνεδροι από 22 διαφορετικές χώρες βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη για το ετήσιο "Conference on Trade Union Cooperation in Europe"

Τις εγκαταστάσεις της HCN(Hellenic Cable Networks) στη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκαν η πρέσβης της Αυστρίας Andrea Ikic-Böhm και δεκάδες σύνεδροι από 22 διαφορετικές χώρες, οι οποίοι βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη για το ετήσιο "Conference on Trade Union Cooperation in Europe".

Το θέμα του συνεδρίου που ήταν η «Ψηφιοποίηση» και οι αυστριακοί δεσμοί μεταξύ του Austrian Centre for Workers' Education (ÖZA) που διοργάνωνε το συνέδριο και της ιδιοκτησίας της HCN έπαιξαν καταλυτικό ρόλο για την πρωτοβουλία της Andrea Ikic-Böhm, σχετικά με την επίσκεψη στην εταιρεία. Οι επισκέπτες ενημερώθηκαν λεπτομερώς για τις δράσεις της εταιρείας παροχής Ίντερνετ, τηλεφωνίας και καλωδιακής τηλεόρασης.

Η HCN είναι θυγατρική του ομίλου εταιριών της αυστριακής JM-DATA GmbH -ένας από τους ισχυρότερους παρόχους ολοκληρωμένων ευρυζωνικών υπηρεσιών στην Αυστρία. Διαθέτει ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών που καλύπτει μεγάλες περιοχές στην πόλη της Θεσσαλονίκης και του Κιλκίς. Σε στενή συνεργασία με τους τοπικούς δήμους, το δίκτυο αυτό συνεχώς διευρύνεται και φέρνει στο χώρο του κάθε οικιακού ή επαγγελματικού συνδρομητή τη δυνατότητα που προσφέρουν οι υψηλές ταχύτητες μέσα από την τεχνολογία FIBER to the Premises (FTTP), προσφέροντας συμμετρικές συνδέσεις έως και 10.000 Mbps Download/Upload (10 Gigabit) που επιτρέπουν τις μεγάλες διακινήσεις δεδομένων στα πλαίσια της ψηφιοποίησης.