Skip to main content

Στην Αιδηψό το 52ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο ΕΣΕΤ

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί 11-13 Μαΐου με κεντρικό θέμα την αξιοπιστία και την Ελευθεροτυπία των Μέσων Ενημέρωσης στην Ψηφιακή Εποχή.

Στην Αιδηψό αναμένεται να πραγματοποιηθεί το 52ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου (Ε.Σ.Ε.Τ) από τις 11 έως τις 13 Μαΐου 2018.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του ξενοδοχείου “Thermae Sylla Spa”, με θέμα «Αξιοπιστία και Ελευθεροτυπία στην Ψηφιακή Εποχή» ενώ οι κεντρικές θεματικές ενότητες που θα συζητηθούν είναι οι εξής:

- Η Ελευθερία έκφρασης και η αξιοπιστία των Μέσων Ενημέρωσης στην Ψηφιακή Εποχή
- Η δημοσιογραφία, τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης και η τοπικότητα στην παγκοσμιοποιημένη πληροφόρηση

Σημειώνεται ότι συνδιοργανωτές στο Συνέδριο είναι το το Πάντειο Πανεπιστήμιο – Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Συνεργάζονται επίσης ο Δήμος Ιστιαίας – Αιδηψού, το Επιμελητήριο Εύβοιας, ο Οργανισμός Λιμένων Νομού Εύβοιας, η  Ένωση Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου και η Εταιρεία Επιστημόνων Επικοινωνίας και Δημοσιογράφων ενώ χορηγοί η TERNA, το ξενοδοχείο Thermae Sylla Spa, το ΚΤΕΛ Εύβοιας, τα ξενοδοχεία της Αιδηψού, «ΕΡΜΗΣ», «ΑΡΤΕΜΙΣΙΟΝ» και «ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ» κ. ά.