Skip to main content

Στην απουσία των δύο ομάδων την ώρα των επεισοδίων πατά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

«Οι ομάδες βοήθησαν στην εκτόνωση, δεν ήταν παρούσες τη στιγμή των επεισοδίων», λένε χαρακτηριστικά από την πλευρά της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ

Στο γεγονός ότι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δεν ήταν «παρών» τη στιγμή των επεισοδίων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο πριν από τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος ετοιμάζεται να πατήσει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Οι άνθρωποι των δύο «Δικεφάλων» θεωρούν πως το κατηγορητήριο είναι βαρύ για αμφότερες τις ομάδες καθώς αν τα επεισόδια θεωρηθούν εκτεταμένα τότε κινδυνεύουν και οι δύο σύλλογοι με αφαίρεση βαθμών καθώς είναι υπότροποι.

Σύμφωνα με το «Sport24», από την πλευρά του ΠΑΟΚ επισημαίνουν πως μέσω των video αλλά και των εκθέσεων αποδεικνύεται πως από την ώρα που ήρθαν οι ομάδες δεν έγιναν εκτεταμένα επεισόδια. Όσον αφορά ένα συγκεκριμένο κομμάτι της έκθεσης του παρατηρητή, που έκανε λόγο για εκτεταμένα επεισόδια στις 20:44, αυτό που προκύπτει είναι πως ο παρατηρητής το ανακάλεσε επίσημα, ενώ ούτε η αστυνομία το έχει καταγράψει.

«Οι ομάδες βοήθησαν στην εκτόνωση, δεν ήταν παρούσες τη στιγμή των επεισοδίων, άρα δεν μπορούν να δικαστούν για εκτεταμένα», λένε χαρακτηριστικά από την πλευρά του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, στις αναφορές τους στην σημερινή δίωξη, δεν κρύβουν την απορία τους για την ταχύτητα με την οποία κινήθηκε ο αθλητικός εισαγγελέας σε σχέση με το κατηγορητήριο από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά.