Skip to main content

ΟΒΣΘ: Κλείσιμο καταστημάτων την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου

Στο κλείσιμο καταστημάτων και επιχειρήσεων και συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΓΣΕΒΕΕ συμμετέχει η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης.

Με κλείσιμο καταστημάτων και επιχειρήσεων και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου συμμετέχει και η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης στην κινητοποίηση που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΒΕΕ.

"Το επόμενο διάστημα αναμένεται να αντιμετωπίσουμε, όλοι οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες το μεγαλύτερο πλήγμα στο σύνολο της παραγωγικής, μεταποιητικής, εμπορικής και τουριστικής βάσης της χώρας. Είναι απαραίτητο όσο ποτέ να αντιδράσουμε με κάθε τρόπο, προκειμένου τα αιτήματα και οι προτάσεις μας για ζητήματα όπως το Ασφαλιστικό, Φορολογικό, ΕΝΦΙΑ, κόκκινα δάνεια, χρηματοδότηση να αρχίσουν να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη από την κυβέρνηση. Το συνδικαλιστικό μας κίνημα έχει ιστορική ευθύνη απέναντι στους συναδέλφους, να υπερασπιστεί την βιωσιμότητα και ανάπτυξη των επιχειρήσεών τους", αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ομοσποδία, τονίζοντας ότι θα υπάρξει νέα ανακοίνωση με τον τόπο και την ώρα πραγματοποίησης της κινητοποίησης.