Skip to main content

Νεφελούδης: Ο Καρυπίδης εξαπατά και παραμυθιάζει, έχω αποδείξεις

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας δήλωσε πως θα παρουσιάσει στοιχεία που δείχνουν ότι ο ισχυρός άνδρας του Άρη είναι υπόλογος εξαπάτησης

Στοιχεία για την υπόθεση των σούπερ μάρκετ «Καρυπίδης» και του ιδιοκτήτη του Θεόδωρου Καρυπίδη ισχυρίζεται ότι έχει στη διάθεσή του και θα παρουσιάσει την ερχόμενη εβδομάδα ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης.

Χθες, οκ. Νεφελούδης είχε καταγγείλει πως δέχεται απειλητικά μηνύματα κατά της σωματικής ακεραιότητας και της ζωής του (δείτε εδώ), ενώ ο επιχειρηματίας έχει προχωρήσει από χθες σε μήνυση εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμιση (δείτε εδώ).

«Έκανα μια ανακοίνωση ότι για μια ακόμη φορά ο Καρυπίδης εξαπατά τον κόσμο. Κι έχω στοιχεία για να το αποδείξω αυτό και από εβδομάδα θα δείτε και πώς το αποδεικνύω» είπε στο ΑΜΠΕ, ο κ. Νεφελούδης, προαναγγέλοντας ανακοινώσεις «από την Τρίτη με συγκεκριμένα έγγραφα, αποδείξεις».

«Χρωστάει δεκάδες εκατομμύρια και παραμυθιάζει τον κόσμο ότι μπορεί να πάρει λεφτά από εκεί που δεν του χρωστάει κανείς τίποτα. Αυτός ο τύπος μας έχει απασχολήσει δύο χρόνια.

Έχει καταδικάσει στην απόλυτη ανέχεια και δυστυχία 1.500 ανθρώπους και έχει το θράσος να παίζει μπάλα με τα νεύρα τους, όταν έρχεται και ζητάει από έναν άσχετο με τα οικονομικά δεδομένα -εμένα εν προκειμένω- να παρέμβω σε μια τράπεζα για να πάρουν οι εργαζόμενοι, που τους χρωστάει 20 εκατομμύρια, ένα» τόνισε το στέλεχος του υπουργείου Εργασίας.