Παρασκευή 25 Μαΐου 2018
x

ΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ

Όλοι οι απασχολούμενοι στις υπηρεσίες του δήμου Θεσσαλονίκης με τις κρίσιμες συμβάσεις, θα συνεχίσουν να εργάζονται κανονικά.

Την ανάγκη να δοθεί απόλυτη προτεραιότητα στην ανάγκη εκτέλεσης των καθηκόντων που αφορούν στην καθαριότητα της πόλης, συμφώνησαν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο γενικός γραμματές Θωμάς Ψαρράς και οι εκπρόσωπου του Συλλούγου Εργαζομένων στο δήμο Θεσσαλονίκης και του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων Νομού Θεσσαλονίκης.

Έτσι, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, όλοι οι απασχολούμενοι στις υπηρεσίες του δήμου με τις κρίσιμες συμβάσεις, θα συνεχίσουν να εργάζονται κανονικά.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και ο Γενικός Γραμματέας συναντήθηκαν σήμερα, Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017, με τους εκπροσώπους του Συλλόγου Εργαζομένων στον Δήμο Θεσσαλονίκης και του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων Νομού Θεσσαλονίκης, προκειμένου να συζητήσουν τη στάση των ενδιαφερομένων μερών μετά την απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου, το περιεχόμενο της οποίας έγινε γνωστό μέσω του Τύπου.

Στη διάρκεια της συνάντησης διαπιστώθηκε ότι οι παραδοχές, κρίσεις και σκέψεις της απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου δεν προκαλούν επί του παρόντος υποχρέωση του Δήμου Θεσσαλονίκης προς οιαδήποτε άμεση ενέργεια.

Εξάλλου, όπως τονίζει η ανακοίνωση, σε επικοινωνία του Δημάρχου με το Υπουργείο Εσωτερικών και την ΚΕΔΕ, προέκυψε η ανάγκη αναμονής της στάσεως των Κεντρικών Οργάνων Διοίκησης και εκπροσώπησης των ΟΤΑ και λήψης αποφάσεων για το σύνολο της Επικράτειας, μετά από συναντήσεις των αρμοδίων φορέων και οργάνων.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ