Skip to main content

Στην 80η ΔΕΘ το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Οι νέες υπηρεσίες διαχείρισης επιστημονικού υλικού οικονομολογικού ενδιαφέροντος θα παρουσιαστούν στο περίπτερο του ΟΕΕ στην 80η ΔΕΘ.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας συμμετέχει στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκη (περίπτερο 15, stand 58) και τα εγκαίνια του οποίου θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 13:00, από τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, στο περίπτερο, θα παρουσιαστούν οι νέες υπηρεσίες διαχείρισης επιστημονικού υλικού οικονομολογικού ενδιαφέροντος βάσει του οποίου εκσυγχρονίζεται η λειτουργία του ΟΕΕ, αναβαθμίζεται το επίπεδο παροχής υπηρεσιών του προς τα μέλη του, ενισχύονται οι εποπτικοί του μηχανισμοί, εξοικονομούνται πόροι, αποθηκεύεται επιστημονική γνώση και διατίθεται δωρεάν σε όλους τους δυνητικούς ενδιαφερόμενους.

Την ίδια ημέρα, Σαββάτο 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 13:30 το μεσημέρι, διοργανώνει Ημερίδα εντός του χώρου της ΔΕΘ (περίπτερο 8 Συνεδριακό Κέντρο «Ν. ΓΕΡΜΑΝΟΣ» αίθουσα Β), με θέμα: «3ο Μνημόνιο Ευκαιρίες, Προκλήσεις και Αδιέξοδα» με ομιλητές τους:

1. Παναγιώτη Λιαργκόβα, Συντονιστή του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή - Αναπληρωτή Καθηγητή Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

2. Διονύση Χιόνη, Καθηγητή Οικονομικών στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

3. Γιώργο Χατζηκωνσταντίνου, Καθηγητή Οικονομικής Θεωρίας και τέως αντιπρύτανη του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

4. Κωνσταντίνο Κόλλια, Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Την συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Νεκτάριος Νώτης.