Skip to main content

Επίσκεψη συμβολισμού από τον Αρχηγό του ΓΕΣ στον Έβρο

Ο Αρχηγός ΓΕΣ πραγματοποίησε περιπολία μαζί με τις αυξημένες αριθμητικά μονάδες στο σημείο που έγινε η σύλληψη των δύο στρατιωτικών.

Επίσκεψη ισχυρού συμβολισμού πραγματοποιεί από το απόγευμα του Σαββάτου ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, ο οποίος βρίσκεται στην Περιοχή Ευθύνης της 3ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας «ΡΙΜΙΝΙ».

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ο Αρχηγός ΓΕΣ πραγματοποίησε περιπολία μαζί με τις αυξημένες αριθμητικά μονάδες στα σύνορα με την Τουρκία και συγκεκριμένα στο σημείο που έγινε η σύλληψη των δύο στρατιωτικών, ενώ κοιμήθηκε στο φυλάκιο με τους Έλληνες στρατιώτες και στρατιωτικούς.

Ο Αρχηγός έστειλε σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων δεν είναι μόνα, αλλά είναι και έτοιμα ανά πάσα ώρα καις στιγμή να ανταποκριθούν στο καθήκον τους.

Επίσης επισκέφθηκε τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, οι οποίοι τη Δευτέρα θα επισκεφθούν τα παιδιά τους που κρατούνται για 11η ημέρα στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη.